Rechtswinkel Heerjansdam

Indien u in Heerjansdam of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Heerjansdam. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte heeft een koopakte gesloten voor de koop van een auto. Cliënt wilde de auto overschrijven maar deel drie ontbrak. De verkoopster heeft dit besteld en het is op haar adres aangekomen. Even later hoort cliënte dat de verkoopster is overleden en de nabestaande geven aan de auto niet te willen verkopen.

Actie:

Wij schrijven de wederpartij aan met de eis om deel 3 en de auto te leveren. Er is een geldige overeenkomst gesloten tussen cliënte en de verkoopster. Cliënte heeft alle papieren in haar bezit van de koop.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Heerjansdam, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Heerjansdam en omstreken.

Heerjansdam is een rustig dorpje en bevindt zich als aan de grens van Barendrecht. Voor een hiusorisch dagje uit, kan men verschillende 18e eeuwse boerderijen aanshouwen welke rijksmonument waardig zijn. Voor familieplezier kan men terecht bij het familiebad Waal- en Weidebad aan de rand van het dorp.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Heerjansdam zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.