Rechtswinkel Beverwijk

Indien u in Beverwijk of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Beverwijk. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte werkt al zeventien jaar overdag. Door een reorganisatie is ze verplicht s ’avonds te gaan werken, en haar functie wordt tevens aangepast. Ze werkte eerst alleen in de keuken, nu moet ze ook als gastvrouw aan de slag. Cliënte heeft last van haar lichaam en de nieuwe functie is volgens haar huisarts niet goed voor haar fysiek.

Actie:

Wij schrijven de werkgever een sterke brief. Hij heeft eenzijdig de arbeidsvoorwaarden aangepast en niet gekeken naar de situatie van cliënte. Ze is fysiek niet in staat om de nieuwe functie in te vullen. Cliënte wil akkoord gaan met een eventuele tussenoplossing, dit moet echter wel in goed overleg gedaan zijn. Wij helpen cliënte hierna verder wanneer ze dit wenst.

Dit is een beschrijving van een consult op de pagina rechtswinkel Beverwijk, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliente kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Beverwijk en omstreken.

Beverwijk staat natuurlijk met name bekend om de Beverwijkse Bazaar, de grootste overdekte markt van Europa. Voorts zijn er in Beverwijk de hoogovens van Tata Steel Europe te vinden, die daarmee ook de belangrijkste industie in de stad vormen. Voorts biedt Beverwijk met zijn vele sportvereniging ook genoeg sport- en recreatiemogelijkheden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenoneem in Beverwijk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.