Rechtswinkel Heemskerk

Indien u in Heemskerk of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Heemskerk. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënte is vrijwilliger bij een voetbalclub. Ze komt er al tientallen jaren en al haar zoons voetballen er ook. De club heeft gevraagd of cliënte een feest kon organiseren op de club. Ze heeft dit gedaan en er zijn honderden kaarten verkocht. Er is nu een deel van de opbrengst van de kaarten weg en cliënte krijgt de schuld. Cliënte is niet meer welkom op de voetbalclub en wordt door de vereniging in kwaad daglicht gezet.

Actie:

Er is geen bewijs dat cliënte het geld in haar zak heeft gestopt. De avond van het feest heeft cliënte zich niet bemoeid met het geld, dat hebben andere gedaan. Ze krijgt ook geen toegang tot de camerabeelden en op haar vragen wordt niet geantwoord. Wij schrijven de vereniging aan met de eis de aantijgingen in te trekken en cliënte weer toegang te verlenen tot de vereniging.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Heemskerk, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Heemskerk en omstreken.

Heemskerk is een historisch rijke stad en wordt gekenmerkt door zijn kastelen en dorpskerken. Ten westen van Heemskerk bevindt zich het Noord-Hollands Duinreservaat waar men heerlijk kan wandelen en er is een jaarlijks terugkerende kermis. Voorts staat Heemskerk jaarlijks rond november in het middelpunt van de belangstelling van onze junioren wegens de intocht van Sinterklaas.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Heemskerk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.