Rechtswinkel Velsen

Indien u in Velsen of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Velsen. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt werkt voor een uitzendbureau. Hij heeft tijdens werk een stalen balk op zijn knie gehad. De balk was eerder gevallen en de werkgever had de balk toch steeds weer teruggehangen. Cliënt heeft met veel pijn een uur moeten doorwerken en mocht niet naar het ziekenhuis. Cliënt krijgt ook nog te horen dat zijn contract niet wordt verlengd.

Actie:

De werkgever heeft zeer onzorgvuldig gehandeld. De stalen balk was al een aantal keer gevallen en de kans dat dit weer zou was zeer aannemelijk. Wij stellen de werkgever aansprakelijk voor alle schade die cliënt nu heeft geleden en die hij lijdt in de toekomst.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Velsen, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegegens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Velsen en omstreken.

Velsen bevindt zich in de streek Midden-Kennemerland en biedt goede kite-, windsurf- en golfsurfmogelijkheden. Verder is de 18e eeuwse buitenplaats Beeckestijn een interessante bezienswaardigheid. De voor het publiek toegankelijke tuin laat als enige in Nederland de Franse baroksstijl en het meer natuurlijk Engels landschapspark naast elkaar zien.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Velsen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.