Rechtswinkel Hilversum

Indien u in Hilversum of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Hilversum. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft tien jaar geleden een vennootschap onder firma opgericht met zijn zoon, deze heeft hij een aantal jaar geleden omgezet in een besloten vennootschap. De besloten vennootschap van cliënt is afgelopen jaar failliet verklaard. Cliënt heeft geen vertrouwen in de curator en andere adviseurs en schakelt onze hulp in.

Actie:

Wij bekijken alle faillissementsverslagen. Op basis hiervan wordt vastgesteld of we cliënt ergens kunnen ondersteunen, bijvoorbeeld met de bankgarantie voor huur. Er zal ook contact opgenomen worden met de curator.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Hilversum, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Hilversum en omstreken.

Hilversum is de belangrijkste in de landstreek 't Gooi. De stad is natuurlijk bekend om haar mediapark, waar veel landelijke omroepen zijn gevestigd. Er is in de gemeente veel groen en natuur te vinden, verder kent de stad Hilversum vele 19e eeuwse villa's met grote tuinen. Er zijn ook 200 rijksmonumenten te vinden in de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenoneem in Hilversum zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.