Rechtswinkel Oostzaan

Indien u in Oostzaan of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Oostzaan. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte heeft een geschil met haar ex-partner. Tijdens de relatie is ze meerdere malen mishandeld. Ze heeft bij de politie aangifte gedaan. Door de mishandeling heeft ze last van trauma’s en ze gaat nu iedere week naar de psycholoog. Ze heeft het afgelopen jaar ook onder dwang een bedrag overgemaakt aan haar ex-partner.

Actie:

Wij schrijven de wederpartij aan. Wij zullen het bedrag dat onder druk is betaald terugvorderen, er zal een betalingsregeling worden opgesteld. Wanneer hij niet betaalt/akkoord gaat met de betalingsregeling wordt er ook aangifte worden gedaan en zal het bedrag in rechte worden gevorderd plus alle bijkomende kosten.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Oostzaan, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Oostzaan en omstreken.

Oostzaan is een moederdorp in de Zaanstreek en heeft een historische rol gespeeld in de scheepvaart van de VOC en WIC. Het dorp kent ook een eigen dialect: het Oostzaans en staat bekend om zijn typische familienamen. Een bekende familienaam is in ieder geval dé (Albert) Heijn: een Oostzaans kruideniersgezin dat nu diverse grote supermarktketens over de wereld bezit.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenoneem in Oostzaan zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.