Rechtswinkel Waterland

Indien u in Waterland of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Waterland. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte heeft de woning van haar ouders geërfd. Ze heeft nu een geschil met de buurman over twee stroken grond aan de achterkant van haar tuin. De buurman claimt dat hij de rechtmatige eigenaar is van de twee stroken grond. Cliënt schakelt onze hulp in.

Actie:

Wij verrichten juridisch onderzoek en stellen de eigenaar van de grond vast. De eerste strook grond ligt al meer dan 30 jaar over de erfgrens en hier is sprake van verjaring, cliënt is eigenaar van dit stuk grond. De tweede strook is niet verjaard. Wij nemen contact op met de buurman en staan cliënt bij in het vervolg van de kwestie.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Waterland, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Waterland en omstreken.

Waterland wordt door vele sloten en vaarten doorsneden stata historisch gezien door bekend om zijn overstromingen door de eeuwen heen. Het gebied staat tegenwoordigh vooral bekend om zijn mooie fiets- en wandelroutes. Ook zijn er watersportvoorzieningen zoals kanoën. Het DAC organiseert verschillende dagactiviteiten voor mensen die niet veel buiten komen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenoneem in Waterland zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.