Rechtswinkel Oudewater

Indien u in Oudewater of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Oudewater. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft samen met zijn zoon een klusbedrijf. Er is opdrachtovereenkomst gesloten om een badkamer/slaapkamer op te knappen. De offerte is opgesteld en het werk zou binnen een week klaar zijn. Tijdens de werkzaamheden blijken er een aantal stukken hout verrot en de opdrachtgever wil graag andere tegels. Met deze onvoorziene omstandigheden heeft cliënt geen rekening gehouden en de afgesproken afleverdatum wordt niet gehaald. Nu krijgt cliënt te horen dat een derde is ingeschakeld om de werkzaamheden af te maken en de kosten voor zijn rekening komen.

Actie:

Wij schrijven de wederpartij aan en wijzen de vordering af. De afleverdatum is niet gehaald door onvoorziene omstandigheden die niet op conto van cliënt kunnen worden geschreven. De kosten kunnen redelijkerwijs niet op hem worden verhaald. De juridische kosten worden op de wederpartij verhaald.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Oudewater, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Oudewater en omstreken.

Oudewater is een kleine stad en gemeente gelegen in het groene hart en is het oudste stadje van de regio. Er zijn veels bezienswaardigheden te vinden in de gemeente, maar liefst 128 gemeentelijke monumenten en 141 rijksmonumenten, maar één van de meest in het oog springende bezienswaardigheden is toch wel De Heksenwaag. Verder is zijn het Touwmuseum en het Kraaiennest ook echte trekpleisters.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Oudewater zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.