Rechtswinkel Woerden

Indien u in Woerden of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Woerden. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte is getrouwd in gemeenschap van goederen. De relatie is inmiddels gestrand en haar ex-partner heeft inmiddels een nieuwe vriendin. Haar ex-partner claimt nu alle spullen en dreigt het gas en licht uit te schakelen aangezien dit op zijn naam staat. Het is een gezamenlijke woning maar ex-partner woont de laatste maanden bij zijn nieuwe vriendin. Hij komt steeds ongevraagd binnen en neemt spullen mee als cliënte niet thuis is. Ex-partner werkt daarnaast ook niet mee aan de verkoop van de woning.

Actie:

Cliënte wil haar ex-partner de toegang tot de woning verbieden. Wij doen onderzoek of dit mogelijk is via een slot en of dit nadelige juridische gevolgen met zich meebrengt. Hierna wordt contact gezocht met de ex-partner. Er zullen afspraken gemaakt worden betreft de verkoop van de woning, ex-partner dient zijn medewerking te verlenen.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Woerden, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Woerden en omstreken.

Tussen Utrecht en Bodegraven bevindt , in het oosten van het Groene Hart, Woerden zich. De stad wordt voornamelijk omringd door weilanden en akkers. Het jaarlijks terugkerende Jazz festival wordt in Woerden gehouden en in oktober wordt er een koeienmarkt gehouden. Op de eerste woensdag na 20 oktober wordt dan traditioneel snert gegeten. Verder kan men terecht in de stad voor een potje golfen of gewoon voor een gezellige high tea met vriendinnen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Woerden zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.