Rechtswinkel Puttershoek

Indien u in Puttershoek of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Puttershoek. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte werkt bij een beveiligingsbedrijf. Ze krijgt te horen van haar werkgever dat de locatie waar ze op dit moment werkt financieel niet goed draait. Haar werkgever geeft ook aan dat cliënte een negatieve uitstraling heeft en niet goed functioneert. Haar werkgever doet haar een korte periode na het gesprek een voorstel om met wederzijds goedvinden uit elkaar te gaan.

Actie:

Wij schrijven de werkgever aan met de mededeling dat er voor een ontslag geen gegronde reden is. Cliënte heeft in de afgelopen jaren nooit kritiek gehad op haar functioneren, zelfs geen waarschuwing. De laatste jaren is er ook geen beoordelingsgesprek geweest. Cliente moet gewoon in staat worden gesteld om haar werkzaamheden te kunnen voortzetten.

Dit is een beschrijving van een consult op de pagina rechtswinkel Puttershoek, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Puttershoek en omstreken.

Puttershoek is een dorp gelegen aan de oude Maas en is tegenwoordig vooral bekend om haar grote discotheek Alcazar. Andere bezienswaardigheden zijn het oude postkantoor 't Springende Peerd en Korenmolen De Lelie. Er zijn ook meerdere sportverenigingen te vinden in het dorp, waaronder een IJs- en Skeelerclub.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Puttershoek zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.