Rechtswinkel Oud-Beijerland

Indien u in Oud-Beijerland of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Oud-Beijerland. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft vijftien jaar gewerkt in het bedrijf van zijn ouders. Het bedrijf is failliet gegaan en nu krijgt cliënt te horen dat hij geen recht op een uitkering omdat er geen gezaghouding was tijdens het werk.

Actie:

Wij zullen onderzoek doen en cliënte helpen met het vinden van de beste oplossing. Hij heeft als office manager gewoon een normale functie gehad waar hij onder zijn ouders werkte, er was wel sprake van een hiërarchie. Andere werknemers kunnen verhaal dit beamen. Wij zullen bezwaar indienen tegen de beslissing van het UVW.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Oud-Beijerland, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Oud-beijerland en omstreken.

Oud-Beijerland is de grootste plaats van het het eiland Hoekse Waard. De stad is omringd met weilanden net zoals de rest van het eiland. Er is een veerboot om op en af het eiland te komen. Een jaarlijks evenement in de stad zijn de Spuidagen in de haven van de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Oud-Beijerland zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.