Rechtswinkel Strijen

Indien u in Strijen of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Strijen. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte is al vijftien jaar werkzaam als verpleegster. Tijdens haar werkzaamheden is cliënte zwaar door haar rug gegaan. Haar werkgever ziet een re-integratie niet meer zitten, ze is namelijk al oud en heeft meer lichamelijke klachten. Haar werkgever is bezig met een voorstel om de arbeidsovereenkomst te ontbinden.

Actie:

Cliënte wil het voorstel van haar werkgever afwachten. Wanneer cliënte het voorstel ontvangt zullen wij haar bijstaan en in overleg de volgende stap uitvoeren.

Dit is een beschrijving van een consult op de pagina rechtswinkel Strijen, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Strijen en omstreken.

Als oudste gemeente van de Hoeksche Waard is Strijen ruim voorzien van de meest uiteenlopende monumenten, waaronder een aantal kerken en de brug over de sluis in Strijensas . De grootste trekplijster van Strijen is toch wel de buitenkartbaan, waar met eigen kart geraced kan worden. Er zijn ook andere sportmogelijkheden, waaronder een golf- en voetbalclub.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Strijen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.