Rechtswinkel Sint Oedenrode

Indien u in sint-Oedenrode of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Sint-Oedenrode. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt en een vriend hebben samen een woning gekocht. Wegens een ruzie zijn ze allebei uit de woning vertrokken. Er is destijds besloten om de woning te verhuren maar door meningsverschillen is hier niets van terechtgekomen. Er is een rechtszaak geweest waarin is geoordeeld dat de zeggenschap over de woning naar de ‘vriend’ van cliënt gaat. De woning is vervolgens buiten zijn weten om verkocht. Hij krijgt nu bericht van de hypotheekverstrekker dat hij de restschuld dient te betalen.

Actie:

Wij zullen cliënt bijstaan en zijn probleem zo goed mogelijk proberen op te lossen. Wij doen onderzoek naar de verkoop van de woning. Wanneer de woning voor een te lage prijs is verkocht, zal de vriend worden aangeschreven om een hoger gedeelte van de restschuld te voldoen.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Sint-Oedenrode, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Sint-oedenrode en omstreken.

In het jaar 1999 werd de gemeente Sint-Oedenrode het groenste dorp van Nederland in de nationale Entente Florale competitie. Op grond van deze eerste plaats in de nationale competitie mocht Sint-Oedenode in 2000 deelnemen aan de Europese finale. De plaats werd toen gekozen tot groenste dorp van Europa. Het landschap van de gemeente wordt gekenmerkt door de Meierijse bolle akkercomplexen. Sommige bolakkers in deze omgeving bestaan al eeuwenlang in dezelfde vorm en zijn door hun compleetheid zeer goed te herkennen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Sint-Oedenrode zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.