Rechtswinkel Alphen aan den Rijn

Indien u in Aplhen aan den Rijn of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Alphen aan den Rijn. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte is zzp’er en werkt als pedicure al meer dan achttien jaar bij een verzorgingstehuis. Ze heeft daar 36 klanten zitten en 14 buiten het tehuis. Het verzorgingstehuis wordt vervolgens een verpleegtehuis en hierdoor worden de kosten voor bijvoorbeeld pedicures vergoed. Cliënte wordt medegedeeld dat de klanten in het tehuis niet meer behandeld mogen worden door haar. Ze heeft aangegeven hier niet mee akkoord te gaan. Ze krijgt vervolgens een brief thuis waarin staat dat ze toestemming gegeven heeft

Actie:

Wij schrijven een brief naar het tehuis. Cliënte heeft op geen enkel moment ingestemd met het voorstel en het tehuis kan deze beslissing niet eenzijdig maken. Cliënte verliest op deze manier bijna haar gehele inkomen. Ze heeft ook geen recht op een ontslagvergoeding en een WW-uitkering aangezien ze als zzp’er werkt. Wanneer het verzorgingstehuis hun eis niet intrekt, dan kan er allicht een schikking worden afgesproken, zo niet dan dient er een gerechtelijke procedure te worden gestart.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Alphen aan den Rijn, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Alphen aan den Rijn en omstreken.

Alphen aan den Rijn is gelegen in het groene hart en staat bekend om haar groene karakter. Het is verder een stad met veel monumenten en attracties, waaronder vogelpark Aufifauna, haar themapark Archeon en haar vele kerken. Er kan ook leuk gewinkeld worden in de stad in één van haar vier winkelcentra.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Alphen aan den Rijn zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.