Rechtswinkel Bodegraven

Indien u in Bodegraven of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Bodegraven. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft een houten vloer met hierbij vloerverwarming besteld. Hij heeft duidelijk gevraagd of de vloerverwarming bij een houten vloer voldoende warmte kon genereren, er is toen bevestigd geantwoord. In de winter blijkt de temperatuur niet boven de 18 graden te komen. De vloer is niet goed genoeg geïsoleerd en cliënt moet dit herstellen. Het bedrag is hoog en had voorkomen kunnen worden als de vloer in eerste instantie goed was gelegd.

Actie:

Wij stellen de wederpartij aansprakelijk voor de kosten van de vloer. Het koopcontract kan worden ontbonden en/of vernietigd. De vloer kan er in blijven wanneer de bijkomende kosten aan de vloer worden betaald door de wederpartij. Wanneer hier niet mee akkoord wordt gegaan zal de gehele vloer eruit gaan en dient het gehele bedrag terug te worden betaald. Wederpartij is al in verzuim, zij hebben de tijd gehad om de zaak te herstellen en dit is nagelaten.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Bodegraven, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Bodegraven en omstreken.

Bodegraven is een plaats gelegen midden in het groene hart in de gemeente Bodengraven-Reeuwijk. Het dorp telt een kleine 20.000 inwoners. Het dorp is voornamelijk bekend van de kaashandel, maar de afgelopen jaren is het aantal kaaspakhuizen in het dorp wel afgenomen. Er zijn ook voldoende recreatie mogelijkheden, waaronder een zwembad, het kaasmuseum Bodegraven en ten noorden van Bodegraven de Nieuwkoopse plassen en grote open gebieden waar men kan fietsen en wandelen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Bodegraven zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.