Rechtswinkel Reeuwijk-Brug

Indien u in Reeuwijk-Brug of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Reeuwijk-Brug. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft voor een vaccinatie een prik gekregen. Cliënte heeft hierdoor de ziekte narcolepsie gekregen. Cliënte heeft enorm last van de gevolgen van de ziekte, vooral van het feit dat ze enorm vaak moe en futloos is. De prik was verplicht en een opdracht van haar werkgever omdat ze met patiënten werkt.

Actie:

Cliënte kan niet meer haar normale werkuren draaien, ze is daarvoor niet fit genoeg. In de toekomst is de kans groot dat ze steeds minder zal gaan werken. In het buitenland zijn er ook veel mensen na de prik ziek geworden. In het buitenland worden uitkeringen gedaan om de schade te compenseren. Wij zullen in overleg met cliënte het ziekenhuis aansprakelijk stellen.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Reeuwijk-Brug, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Reeuwijksebrug en omstreken.

Reeuwijk-Brug is een dorp gelegen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in de provincie Zuid-Holland. Het dorp ligt ten noorden van Gouda en ten westen van de Reeuwijkse plassen. Het dorp met 7770 inwoners is de belangrijkste kern van de voormalige gemeente Reeuwijk. Reeuwijk-Brug ligt ingeklemd tussen de A12 en de Reeuwijkse Plassen. Het dorp wordt doorsneden door de Breevaart. In het zuiden is het vastgegroeid aan Gouda. In het noorden grenst het aan recreatiegebied De Reeuwijkse Hout. In het zuiden van het dorp, tegen Gouda aan, bevindt zich bedrijventerrein Zoutman, waar het grootste deel van de bedrijvigheid zich bevindt.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Reeuwijk-brug zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.