Rechtswinkel Arnhem

Indien u in Arnhem of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Arnhem. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënt werkte voor bepaalde periode bij een bedrijf. Hier meldde hij zich voor een tijdje ziek af. Zijn baas wilde gelijk afscheid nemen en bood hem een vaststellingsovereenkomst aan. Dit eerste voorstel is niet geaccepteerd. Hierop is een tweede voorstel gedaan maar door een fout van de arbeidsdeskundige is deze niet in goede orde ontvangen. Zijn baas denkt nu dat cliënt hem voor de gek houdt.

In een geval zoals zich hier voordoet kunnen wij de cliënt ondersteunen met de bestudering van de vaststellingsovereenkomst van de baas. Zijn de belangrijke zaken allemaal op orde in het document? Men kan hierbij denken aan: vergoedingen, het recht op WW uitkering en de juiste opzegtermijn.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Arnhem, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Arnhem en omstreken.

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland en is tevens ook één van de groenste steden van Nederland en zelfs Europa. Arnheme staat bekend om haar bezienswaardigheden en cultuur waaronder de mooie voetbalclub Vitesse. Arnhem bezit ook één van de vijf gerechtshoven in Nederland.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Arnhem zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.