Rechtswinkel Westervoort

Indien u in Westervoort of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Westervoort. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënt heeft afspraak met buurman gemaakt over het gebruik van zijn voortuin om bij zijn afgescheiden deel van achtertuin te komen. Buurman heeft in de periode hierna een brug en dam gebouwd om niet meer door cliënt zijn voortuin te hoeven lopen. Het afgescheiden deel van de tuin wordt gebruikt als speeltuin. Gemeente heeft aangegeven dat deze speeltuin vergunningsvrij is. Cliënt is bang dat de speeltuin gebruikt gaat worden door de hele buurt. Hij wil zowel de brug als de speeltuin aanvechten.

Actie:

Allereerst kijken wij hoe het zit met de erfdienstbaarheid. De rechter kan de erfdienstbaarheid verwijderen wanneer er geen belang meer is voor de andere partij, artikel 5:79 BW.

Een tweede actie kan worden gedaan in de vorm van handhavingsverzoek ten aanzien van de brug wanneer daar een vergunning voor nodig is. Daarnaast wordt er nog gekeken naar de mogelijkheden
voor een beroep op hinder.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Westervoort, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Westervoort en omstreken.

De gemeente Westervoort ligt op het splitsingspunt van de Rijn en de Ijssel. Westervoort was samen met Duiven begin jaren '80 groeikern geworden voor Arnhem en het agrarische karakter van de gemeente werd tot een minimum teruggebracht. Jaarlijks vindt er in Westervoort in augustus een driedaags evenement plaats genaamd Westervoort in Beweging. Deze dagen staan in het teken van rommelmarkten, braderie en de truckersrun voor gehandicapten. Daarnaast zijn er ook sportieve activiteiten zoals voetvolley, darts, beachvolleybal en evenementen met motoren.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Westervoort zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.