Rechtswinkel Overbetuwe

Indien u in Overbetuwe of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Overbetuwe. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënte heeft een geschil met een andere partij omtrent een hypotheekomzetting. Tijdens dit proces zijn er verschillende afspraken niet nagekomen. Na verloop van tijd heeft onze cliënte niets meer vernomen van de andere partij. Er zijn zeer weinig werkzaamheden verricht, toch wordt het gehele bedrag geëist door de andere partij.

Actie:

Cliënte laat het er niet bij zitten en schakelt onze hulp in. Er wordt een procedure gestart bij KIFID. Wij helpen de cliënte vervolgens met de klachtenomschrijving, die zij vervolgens zelf doorstuurt met de juiste andere stukken die van belang zijn.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Overbetuwe, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Overbetuwe en omstreken.

De gemeente Overbetuwe kent een rijke bewoningsgeschiedenis met een bewoningscontinuïteit sinds de Steentijd, zo'n 4000 jaar voor Christus. Het zijn in het bijzonder de Romeinse vindplaatsen (waaronder de Romeinse tempels van Elst), de bodemrijke nederzettingen met bijzondere vondsten en de ligging aan de noordgrens van het Romeinse Rijk die kleur geven aan het verleden van de gemeente Overbetuwe. Over het thema Romeinen en Bataven zijn in de afgelopen jaren speciale themaroutes verschenen. Daarnaast wordt iedere eerste maandag van september de traditionele paardenmarkt gehouden in Elst, in 2012 voor de 752ste keer.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Overbetuwe zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.