Rechtswinkel Lingewaard

Indien u in Lingewaard of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Lingewaard. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënte werkt in de beveiliging en bij dit bedrijf traint zij vier uur in de week honden. In het contract is verder niks geregeld over een eventuele vergoeding voor dit extra werk. Cliënte hoort in de wandelgangen dat een zestal collega’s met terugwerkende kracht een vergoeding van duizenden euro’s krijgen voor de hondentraining. Er zou bij de rechter een uitspraak liggen die deze gang van zaken bevestigd. Cliënte wil natuurlijk ook graag deze vergoeding ontvangen en vraagt om hulp.

Actie:

Wij kijken eerst of er sprake is van verjaring, de training dateert namelijk van een tijd geleden. Wanneer hier geen sprake van is zal de gerechtelijke uitspraak worden beoordeeld en werkgever zo nodig tot betaling worden aangesproken.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Lingewaard, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Lingewaard en omstreken.

De gemeente Lingewaard ligt in het stroomgebied van Waal, Nederrijn en Linge, het gebied tussen Arnhem en Nijmegen, en omvat daarnaast een kleine strook aan de overzijde van het Pannerdens Kanaal. In de gemeente staan veel overblijfselen uit de Middeleeuwen zoals forten en kastelen. In het natuurgebied De Gelderse Poort kan vrij gewandeld worden. Bepaalde feesten doen nog denken aan de Middeleeuwen zoals schutters- en gildenfeesten.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Lingewaard zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.