Rechtswinkel Bennebroek

Indien u in Bennebroek of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Bennebroek. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Het bedrijf waar cliënte in dienst is wordt overgenomen door een ander bedrijf, haar functie komt te vervallen. Ze heeft een overeenkomst ontvangen met een transitievergoeding en er is een opzegtermijn in acht genomen. Ze heeft de overeenkomst ondertekend. Een paar dagen later dagen ontvangt ze een nieuwe overeenkomst met een lagere vergoeding en een ander opzegtermijn.

Actie:

Wij schrijven de werkgever aan. De overeenkomst is door beide partijen ondertekend en cliënte mag gerechtigd vertrouwen op de juistheid van het voorstel. De juridische kosten worden op de werkgever verhaald etc.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Bennebroek, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Bennebroek en omstreken.

Bennebroek was voormalig een zelfstandige gemeente, maar maakt sinds 1 januari 2009 onderdeel uit van de gemeente Bloemendaal. Het plaatsje staat voornamelijk bekende om de Linnaeushof; een recreatiepark dat ook wel Europa's grootste speeltuin wordt genoemd.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Bennebroek zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.