Rechtswinkel Heemstede

Indien u in Heemstede of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Heemstede. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt is een tijd geleden een IT-bedrijf gestart met twee vrienden, hij stond wel gewoon op de loonlijst. Het bedrijf draait niet goed en cliënt heeft al paar maanden geen loon ontvangen. Er wordt vervolgens met wederzijds goedvinden uit elkaar gegaan. De eindafrekening wordt maar niet betaald en cliënt informeert bij zijn oude vrienden. Zij zeggen dat cliënt het geheimhoudingsbeding heeft geschonden en hij daarom geen recht meer heeft op de eindafrekening.

Actie:

Cliënt heeft op geen enkel moment uitspraken gedaan in strijd met het geheimhoudingsbeding. Wij sturen de wederpartij een ingebrekestelling en vermelden dat binnen de gestelde termijn de eindafrekening plus de wettelijke verhoging en rente moet worden betaald.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Heemstede, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Heemstede en omstreken.

Heemstede is vanwege de centrale ligging een ideaal startpunt voor fietstochten. De zee, bossen en steden als Amsterdam en Haarlem vindt u dichtbij. Voorts telt Heemstede bijna 100 rijksmonumenten, waaronder kastelen en buitenplaatsen. Dit maakt het een geschikte plaats voor een gezellig en leerzam dagje uit.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Heemstede zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.