Rechtswinkel Haarlemmerliede

Indien u in Haarlemmerliede of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Haarlemmerliede. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt werkt als beveiliger voor een bedrijf. Tijdens het werk zit hij geregeld op het internet. Hij is door een spam een aantal keer op sexsites terecht gekomen. Zijn werkgever heeft dit gezien en heeft hem vervolgens op staande voet ontslagen.

Actie:

Wij zullen onderzoeken of het ontslag rechtsgeldig is gegeven. Zo niet, dan zullen wij de vernietiging van het ontslag op staande voet eisen en/of we zouden met de werkgever kunnen onderhandelen om (alsnog) met wederzijds goedvinden uit elkaar te gaan.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Haarlemmerliede, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Haarlemmerliede en omstreken.

Haarlemmerliede is een klein dorp dat zich ten noorden van Haarlem bevindt, en staat met name bekend om de rooms-katholieke kerk Sint-Jacobus de Meerderekerk.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Haarlemmerliede zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.