Rechtswinkel Zandvoort

Indien u in Zandvoort of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Zandvoort. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft naast zijn woning een grote bos struiken staan. Hij wilde de struiken weghalen en een schutting plaatsen. Hij heeft hierover contact gehad met een ambtenaar van de gemeente. Cliënt heeft toen te horen gekregen dat dit kan zonder vergunning. Cliënt heeft de schutting geplaatst. Hij krijgt nu van handhaving te horen dat hij wel een vergunning nodig heeft. De vergunning wordt echter niet meer verleend.

Actie:

Cliënt heeft van een bestuursorgaan van de gemeente te horen gekregen dat hij geen vergunning nodig heeft, hij kan een beroep doen op het vertrouwensbeginsel. Op basis van het gerechtvaardigde vertrouwen moet hem wanneer dit echt nodig is alsnog een vergunning worden verleend.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Zandvoort, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Zandvoort en omstreken.

Bij Zandvoort denkt iedereen natuurlijk meteen aan autoracing. Op het Circuit Park Zandvoort komen racefanaten bijeen om hun hobby te beoefenen. Zandvoort staat echter ook bekend om verschillende feest- en zomermarkten. Hiernaast worden in de badplaats ook veel strandactiviteiten georganiseerd die vele recreatiemogelijkheden bieden. Wanneer men langs de boulevards loopt zijn er tal van stranpaviljoens te vinden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Zandvoort zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.