Rechtswinkel Bunnik

Indien u in Bunnik of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Bunnik. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt is inmiddels vier jaar in dienst bij een groothandel. Tijdens de lunch neemt hij door de drukte iets te lang pauze. Een van de leidinggevende van het hoofdkantoor neemt direct contact op met cliënt en hij dient een formulier te ondertekenen, wanneer hij dit niet doet wordt hij op staande voet ontslagen.

Actie:

Het formulier dat cliënt heeft ondertekend betreft een overeenkomst om met wederzijds goedvinden uit elkaar te gaan. Dit voorstel kan binnen veertien dagen worden ontbonden. Cliënt wil echter nu wel vertrekken bij zijn werkgever. Wij zullen een tegenvoorstel indienen bij de werkgever.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Bunnik, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Bunnik en omstreken.

Ongetwijfeld de meest bekende Bunnikers zijn de Schuurman zusje, beide bekend van tv en muziek. Vanwege de ligging nabij Utrecht kan men tijdens een stedenuitje naar deze stad ook gerust een kijkje nemen in Bunnik. Er zijn genoeg leuke dingen te doen voor eventuele schoolreisjes, een familiereünie of bedrijfsuitjes. Zo zijn er recreatiemogelijkheden voor golfliefhebbers en kunnen fortliefhebbers een bezoek brengen aan fort Vechten of Rhijnauwen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Bunnik zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Wij zijn ook actief in

Zeist Driebruggen De Bilt
Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.