Rechtswinkel Driebruggen

Indien u in Driebruggen of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Driebruggen. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënten hebben van de zomer een tour gedaan op een quad. Ze wilden de quad graag kopen en hebben een bod gedaan. Het bod is aanvaard en ze hebben een soortgelijke quad gekocht. De quad kende echter veel gebreken en ze hebben de verkoper de mogelijkheid tot herstel gegeven. De quad is door de verkoper hersteld maar voldoet nog steeds niet aan hetgeen client ervan mag verwachten, de remmen zijn bijvoorbeeld niet in orde. Cliënten hebben geen vertrouwen meer in de verkoper en willen het aankoopbedrag terug. De verkoper laat weten maar een deel te willen terugbetalen.

Actie:

De quad is niet conform de overeenkomst geleverd. De verkoper heeft de kans gehad om te herstellen maar heeft dit nagelaten. De verkoper dient het gehele koopbedrag terug te betalen aan cliënte. Zo niet wordt er een gerechtelijke procedure gestart.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Driebruggen, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Driebruggen en omstreken.

Sinds 1 januari 2011 maakt Driebruggen onderdeel uit van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het dorp wordt gekenmerkt door veeteelt en technische bedrijvigheid. Voorts leent de omgeving van het dorp zich goed voor recreatie op de fiets. Ook zijn er verschillende looproutes, al dan niet langs het water.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Driebruggen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Wij zijn ook actief in

Zeist Bunnik De Bilt
Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.