Rechtswinkel De Bilt

Indien u in De Bilt of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel De Bilt. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt is een half jaar geleden getrouwd met zijn partner. Een aantal weken geleden is cliënt uit huis gezet door zijn vrouw. Cliënt wil zo snel mogelijk afspraken maken betreft de gang van zaken na de scheiding. Vooral de verdeling van spullen wil hij op papier hebben staan.

Actie:

Wij stellen een echtscheidingsconvenant op. Cliënt stuurt ons een lijst op van zaken waar hij recht op heeft. Daarnaast zal in het convenant worden opgenomen dat cliënt geen partneralimentatie is verschuldigd en er geen pensioenverevening zal plaatsvinden.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel De Bilt, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in De Bilt en omstreken.

Centraal gelegen in de provincie Utrecht treft men De Bilt. Het is een van de zes dorpskernen in deze gelijknamige provincie en staat hoofdzakelijk bekend omdat het de plaats van het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI). De Bilt is ook een aangename plek voor culinaire uitjes waarbij je kunt wijnproeven of een echte wijncursus volgen en leren wijnen herkennen. Ook zijn er verschillende buitenplaatsen en landgoederen te vinden die het bekijken meer dan waar zijn.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in De-Bilt zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Wij zijn ook actief in

Zeist Driebruggen Bunnik
Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.