Rechtswinkel Dongen

Indien u in Dongen of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Dongen. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënten laten sinds een aantal jaar de belastingaangifte doen door een boekhouder. Er is in al die jaren nooit overleg geweest. Nu blijkt dat de boekhouder een belastingfraudeur is. Hij heeft bij cliënten veel onjuiste aftrekposten ingediend. Cliënten verwachten nu een aanslag en een flinke boete en schakelen onze hulp.

Actie:

Wanneer cliënten een boete ontvangen zullen wij de aansprakelijkheid afwenden. Cliënten hebben geen overleg gehad met de boekhouder en nooit opdracht gegeven om bepaalde kosten af te trekken. Cliënten zijn te goeder trouw. Wij stellen de boekhouder aansprakelijk voor de schade. Hij heeft opzettelijk fraude gepleegd en dient de schade te vergoeden.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Dongen, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Dongen en omstreken.

De gemeente Dongen ligt in een bosrijk gebied en kenmerkend is dat de kernen op smalle heuvelruggen zijn gebouwd. Dongen en 's Gravenmoer zijn zeer verschillende dorpen. 's Gravenmoer is een typisch landelijke gemeente, terwijl Dongen is geïndustrialiseerd en grotendeels bebouwd. De gemeente ligt op fietsafstand van De Efteling, de Loonse en Drunense Duinen, de Beekse Bergen en steden als Oosterhout, Breda en Tilburg. In de gemeente zijn verschillende wandel- en fietsroutes aangelegd die bijvoorbeeld gebieden zoals het Groene Woud verbinden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeneen in Dongen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.