Rechtswinkel Hilvarenbeek

Indien u in Hilvarenbeek of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Hilvarenbeek. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt werkt op een vliegveld. Zijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het verslepen van goederen. Cliënt werkt inmiddels zeven jaar in deze functie en heeft nog geen schade veroorzaakt. Tijdens een werkdag maakt hij een fout waardoor er schade ontstaat aan een van de goederen. Een van de leidinggevende geeft aan dat hij een aantal maanden in functie achteruit gaat maar geen salaris inlevert. Een week later ontvangt hij een brief van zijn werkgever waarin een salarisverlaging is opgenomen.

Actie:

Wij schrijven de werkgever aan en verzoeken hem om de beslissing omtrent salarisverlaging in te trekken. Er is cliënt mondeling toegezegd dat zijn salaris niet wordt verlaagd. Bij collega’s is in het verleden bij zelfde situaties het salaris ook niet verlaagd. Bovendien is daar geen gerechtvaardigde grond voor.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Hilvarenbeek, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Hilvarenbeek en omstreken.

De gemeente Hilvarenbeek is omsloten door een krans van groen. Wanneer Hilvarenbeek nadert roept de indrukwekkende toren van de Petruskerk al van verre toe. Baarschot - de kleinste van de zes dorpskernen - staat vooral bekend om de Mariagrot uit 1945. Natuurlijk mag ook het Safaripark en Speelland Beekse Bergen niet onvermeld blijven, met 1.250 wilde dieren en ongekende water- en speelpret. Daarnaast vormt Hilvarenbeek natuurlijk ook een ideale 'uitvalsbasis' voor bezoeken aan bijvoorbeeld Efteling en Autotron, of voor tochten door de Kempen, bijvoorbeeld naar de Abdij van Postel.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeneen in Hilvarenbeek zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.