Rechtswinkel Tilburg

Indien u in Tilburg of omgeving op zoek bent naar een professionele rechtswinkel, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Tilburg. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enigste soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd

De casus

Cliënte had vrij gevraagd om op vakantie te gaan. Ze kreeg toestemming. Ze zou naar haar familie gaan voor de kerst. Vlak voor kerst zou cliënte in de middag weggaan . Voorts gaf haar werkgever aan: “je moet alsnog blijven, want je mag pas weg als het werk klaar is”. Cliente is toch die dag weggegaan. Ze had al toestemming en ze kon alleen maar die dag weg, omdat ze anders geen vervoer had. Na terugkomst, van haar twee weken durende vakantie, vroeg zij aan de werkgever om weer te gaan werken. De werkgever heeft haar gezien het voorval op staande voet ontslagen.

Voor ons de taak om dit probleem op te lossen. Standpunt innemen. Het ontslag op staande voet is vernietigbaar. Er is immers geen dringende reden tot ontslag. Client had immers reeds toestemming en was derhalve niet ongeoorloofd afwezig. Daarnaast is er geen laatste waarschuwing geweest en het ontslag was niet onverwijld gegeven.

Actie:

• Brief naar werkgever en indien dit niet werkt binnen twee maanden na het ontslag op staande voet naar de rechter

Dit is een beschrijving van een consult op de pagina rechtswinkel Tilburg, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de client kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Tilburg en omstreken.

Tilburg stond vroeger bekend om haar textiel industrie, maar tegenwoordig is deze industrie verdwenen uit Tilburg. Het is een stad met veel natuur in en om zich heen, waaronder de stadsparken: het Wilheminapark, het Wandelbos en het Leijpark. Tilburg heeft ool veel te bieden in het uitgaansleven en cultuur.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeneen in Tilburg zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.