Rechtswinkel Zijpe

Indien u in Zijpe of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Zijpe. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte heeft al meer dan 15 jaar een sociale huurwoning, ze woont hier samen met haar dochter. Haar moeder is ernstig ziek en cliënte zorgt al een tijd voor haar. In sommige gevallen blijft cliënte slapen bij haar moeder. Nu heeft iemand geklaagd bij de woningbouwvereniging dat cliënte bij haar moeder woont en haar eigen huis onderverhuurt. De woningbouwvereniging heeft een onaangekondigde inspectie gedaan en toen alleen de dochter aangetroffen. Cliënte moet nu van de woningbouwvereniging aantonen dat zij het huis niet onderverhuurt.

Actie:

Wij gaan in bezwaar tegen de beslissing van de woningbouwvereniging. Cliënte slaapt in zeer uitzonderlijke gevallen bij haar zieke moeder. Cliënte incasseert daarnaast geen huur haar dochter, er is geen enkele sprake van onderverhuur van de woning.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Zijpe, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Zijpe en omstreken.

In de kop van Noord-Holland is de gemeente Zijpe te vinden dat vanwege zijn landelijke ligging bekend staat om zijn wandel- en fietroutes. Tussen de duinen is er een een verscheidenheid aan natuurgebieden te vinden. Ook vogelliefhebbers kunnen in Zijpe terecht: vanwege de ligging en de oevers is het een echt vogelgebied.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Zijpe zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.