Rechtswinkel Drechterland

Indien u in Drechterland of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Drechterland. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt werkt op basis van een nulurencontract. Hij heeft de laatste vier maanden steeds 40 uur per week gewerkt. Hij is ziek geworden en nu ontvangt hij geen loon meer van zijn werkgever.

Actie:

Wij sommeren de werkgever om het loon alsnog uit te betalen. Cliënt heeft de afgelopen maanden steeds 40 uur gewerkt, er is sprake van een vermoedelijke arbeidsomvang van 40 uur per week. Het UWV heeft de werkgever inmiddels ook al geïnformeerd over de doorbetaling van loon tijdens ziekte. De juridische kosten worden op de werkgever verhaald.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Drechterland, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Drechterland en omstreken.

Drechterland is een rustig plaatsje en grenst in het noorden aan de landstreek de Streek en in het zuiden aan het Markermeer. Het gebied leent zich hierdoor voor verschillende sport- en recreatiemogelijkheden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Drechterland zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.