Rechtswinkel Medemblik

Indien u in Medemblik of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Medemblik. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte werkt vierentwintig uur in de week als contractmedewerker. Ze krijgt te horen dat haar functie vervalt wegens bedrijfseconomische redenen. Ze heeft van haar werkgever een vaststellingsovereenkomst gekregen.

Actie:

Cliënte schakelt onze hulp in. Wij beoordelen de vaststellingsovereenkomst. De transitievergoeding is correct berekend. De andere voorwaarden zijn ook juist opgenomen in het voorstel, zoals de opzegtermijn en de vrijstelling van werk. Wij adviseren cliënte om het voorstel te ondertekenen.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Medemblik, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Medemblik en omstreken.

Medemblik is na Winkel de oudste stad van West-Friesland. Vanwege zijn ligging aan het Ijsselmeer biedt het volop recreatiemogelijkheden voor op en rondom het water. Voorts zijn er verschillende mooie kerken die te bezichtigen zijn en kan men een bezoek brengen aan verschillende musea, zoals bakkerijkmuseum 'De oude bakkerij' en het 'Nederlands Stoommachinemuseum'.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Medemblik zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.