Rechtswinkel Enkhuizen

Indien u in Enkhuizen of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Enkhuizen. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte heeft met zijn partner een samenlevingscontract opgesteld. De relatie is na zes jaar verbroken, er is wel besloten om beide in de gezamenlijke woning te verblijven. Dit blijkt geen succes, het stel heeft constant ruzie en dit leidt zelfs tot fysieke conflicten. Beide partijen zijn vertrokken en de woning is verkocht en wordt binnen een maand geleverd. Haar ex-partner heeft de sloten veranderd en cliënte heeft nu geen toegang tot de woning.

Actie:

Wij nemen contact op met de ex-partner en verzoeken hem om zo spoedig mogelijk over te gaan tot verdeling van de inboedel. Hij dient cliënte ook toegang te verschaffen tot de woning. Er dient binnen een korte termijn een inboedelverdeling te worden opgesteld met oog op de levering van het huis.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Enkhuizen, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Enkhuizen en omstreken.

Enkhuizen staat wegens haar verleden van haringvisserij bekend als 'de Haringstad'. Naast de haringse lekkernijen komen toeisten ook af op de waterrecreatiemogelijkheden waarin de stad voorziet. Naast de traditionele jaarlijkse lappenmarkt, wordt elke mei het Jazzfestival Enkhuizen georganiseerd waar gedurende drie dagen verschillende internationale jazzartiesten optreden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Enkhuizen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.