Rechtswinkel Venhuizen

Indien u in Venhuizen of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Venhuizen. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft van zijn werkgever een voorstel ontvangen om met wederzijds goedvinden uit elkaar te gaan. Hij zou zich de laatste jaren niet voldoende hebben ontwikkeld en zijn functie wordt op een andere wijze ingevuld. Cliënt heeft kenbaar gemaakt niet te willen blijven bij het bedrijf.

Actie:

Wij beoordelen de vaststellingsovereenkomst aan de hand van de cao en het sociaal plan. Cliënt dient te worden vrijgesteld van werk en de juridische kosten moeten worden vergoed.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Venhuizen, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Venhuizen en omstreken.

In Venhuizen is de zogenaamde stoere kerk te vinden, oftewel de St. Lucaskerk. De kerk wordt zo genoemd vanwege zijn aparte bouwstijl. Venhuizen beschikt ook over een van de grootste wielrenevenementen in Noord-Holland, namelijk 'de Rabobank Tweedaagse van Venhuizen'.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenoneem in Venhuizen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.