Rechtsbijstand Rhenen

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Rhenen die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Rhenen ligt voor de natuurliefhebbers onder ons gunstig aan de Utrechtse Heuvelbrug. Hierdoor zijn zowel binnen als buiten verschillende interessante activiteiten mogelijk. Ook dierenliefhebbers zijn in Rhenen op de juiste plaats. Zo is het mogelijk spectaculaire paardenshows te bezichten alsmede het plaatselijke dierenpark te bezoeken. Het bijzondere aan dit park is dat het zich bovenop de Grebbeberg bevindt. In de stad kunnen ook restanten van middeleeuwse architectuur en kerken worden bezocht.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Rhenen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij verlenen landelijke
juridische hulp en komen
desgewenst ook in
Rhenen

en omgeving aan huis of bedrijf.

U kunt bij ons terecht wanneer u geen rechtsbijstandverzekering heeft en u rechtsbijstand zoekt in: Utrecht, Zeist, Leusden, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Renswoude, Rhenen, Stichtse Vecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Woerden, Woudenberg of Abcoude.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.