Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Rechtsbijstand Stichtse Vecht

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Stichtse Vecht die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Breukelen, Loenen en Maarssen zijn gebundeld in de gemeente Stichtse Vecht. Onder de noemer Stichtse Vecht Feest is er tussen mei en september, verspreid over vijf weekenden, van veel culruur te genieten. Zo wordt er een cultuurfestival en Parkpodiumconcert gehouden. Er is dan voor jong en oud van alles te doen. Voorts staat de gemeente bekend om de uit de middeleeuwen gedateerde kastelen en ridderhofsteden die nu nog overeind staan en te bewonderen zijn.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Stichtse Vecht zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij verlenen landelijke                              
juridische hulp en komen 
desgewenst ook in
 Stichtse Vecht en omgeving aan huis of bedrijf.

U kunt bij ons terecht wanneer u geen rechtsbijstandverzekering heeft en u rechtsbijstand zoekt in: Utrecht, Zeist, Leusden, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Lopik, Montfoort, NieuwegeinRenswoude, Rhenen, Stichtse Vecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Woerden, Woudenberg, Abcoude.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.