Rechtswinkel Amstelveen

Indien u in Amstelveen of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Amstelveen. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte zit nu voor het achtste jaar in de WIA vanwege rug- en heupproblemen. Ze heeft laatst een hartstilstand gehad en is weer geopereerd aan haar heup. Paar maanden later heeft ze een keuring gehad bij het UWV en haar arbeidsongeschiktheid is aangepast. Ze krijgt nu functies aangeboden die totaal niet bij haar profiel en achtergrond passen. Cliënte schakelt onze hulp in.

Actie:

Wij zullen namens cliënte in bezwaar gaan tegen de beslissing van het UWV. De aangeboden functies zijn veel te zwaar voor cliënte. Het UWV heeft ook te weinig naar het medisch dossier van cliënte gekeken en haar beslissing is niet goed onderbouwd.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina van de rechtswinkel Amstelveen, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Amstelveen en omstreken.

Amstelveen grenst aan Amsterdam en Schiphol en ligt grotendeels in laagliggende polders. De stad geldt als voorstad van Amsterdam voornamelijk als slaapstad en staat bekend om zijn hoofdkantoren van verschillen (internationale) ondernemingen. Er zijn verschillende culturele instelllingen en musea te vinden, waaronder het winkelcentrum het stadshart Amstelveen en het Cobra Museum.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Amstelveen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.