Rechtswinkel Muiden

Indien u in Muiden of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Muiden. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte is vorig jaar gescheiden van haar toenmalige partner. Er is een rechtszaak geweest over het verblijf van de dochter. De procedure is gewonnen door cliënte en de dochter verblijft hoofdelijk bij haar. Haar vader houdt echter het paspoort bij zich en houdt zich ook niet aan de andere afspraken. Hij heeft zelfs een aantal keer dreigende opmerking gemaakt tegenover cliënte.

Actie:

Wij sturen de ex-partner een sterke brief waarin de eis wordt gelegd zo snel mogelijk het paspoort van de dochter terug te geven aan cliënte omdat dochter daar hoofdelijk verblijft. Daarnaast moet hij zich houden aan de afspraken omtrent verjaardagen en stoppen met de dreigementen. Wanneer hij zich niets aantrekt van de eisen zal er een procedure worden gestart.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina van de rechtswinkel Muiden, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Muiden en omstreken.

Deze gemeente loopt door het water over in het Ijmeer en kent haar eigen legende over een zeemermin. Ook staat in Muiden de controversiële kruitfabriek die bekend stond als 'De krijgsman' en van 1972 als 'Muiden Chemie'. In 2001 werd deze fabriek echter definitief gesloten. Bezienswaardigheden zijn onder andere de hervormde kerk die een gotische bouwstijl kendt, het Muiderslot en het eiland Pampus.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Muiden zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.