Rechtswinkel Berkel en Rodenrijs

Indien u in Berkel en Rodenrijs of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Berkel en Rodenrijs. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt huurt een kleine woonruimte. Hij huurt het pand voor een jaar met steeds de mogelijkheid om met een jaar te verlengen. Hij krijgt bericht van de verhuurder dat de huurovereenkomst wordt opgezegd. De reden is omdat er meerdere klachten over geluidsoverlast zijn geweest en cliënt de huur niet op tijd betaalt.

Actie:

Wij schrijven de verhuurder aan met het verzoek de beslissing omtrent de opzegging van de huurovereenkomst in te trekken. Cliënt heeft nooit klachten gehad over geluidsoverlast. De huur is weleens te laat betaald maar daarna met een boete alsnog voldaan, er is op dit moment geen achterstand.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Berkel en Rodenrijs, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Berkel en Rodenrijs en omstreken.

Berkel en Rodenrijs is met zijn 22.000 inwoners een klein dorp gelegen tussen Rotterdam en Zoetermeer. Het dorp staat bekend om de droogmaking van de Noordpolder, Westpolder en Zuidpolder em de daaruit ontstane plassen. In het centrum van het dorp bevindt zich de uit de 18e eeuw stammende dorpskerk. De kerk is een bijzondere bezienswaardigeid en is dan ook als rijksmonument opgenomen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Berkel en Rodenrijs zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.