Rechtswinkel Bleiswijk

Indien u in Bleiswijk of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Bleiswijk. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft een conflict met zijn buurvrouw. De buurvrouw heeft een valse aangifte tegen cliënt gedaan. Ze heeft cliënt beticht van ontucht met zijn dochter. De zaak is geseponeerd omdat er geen bewijs was. De leugens hebben wel vervelende gevolgen voor cliënt, hij is uit zijn functie gezet waardoor hij inkomsten misloopt. Zijn vrouw is mishandeld en cliënt raakt overspannen door alle commotie.

Actie:

Wij zullen in overleg met cliënt de beste oplossing zoeken. Wij zullen zowel de materiele schade als immateriële schade vorderen. Client is door de valse aangifte een inkomstenbron kwijt en heeft een burn-out opgelopen door alle commotie. De buurvrouw dient de schade te vergoeden. Wij zullen ook de verhuurder aanschrijven met het verzoek op te treden tegen de buurvrouw. Cliënt zijn woongenot wordt enorm beperkt. Wanneer de verhuurder nog woningen heeft vrijstaan wil cliënt dit graag weten met het oog op een eventuele verhuizing.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Bleiswijk, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Bleiswijk en omstreken.

Bleiswijk is een mooi plaatsje in de gemeente Lansingerland. De stad ligt niet ver van de steden Den Haag en Rotterdam. De economische structuur van Bleiswijk wordt voornamelijk bepaald door het agro businesscomplex. Er is ook de bloemenveiling Floraholland te vinden in de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Bleiswijk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.