Rechtswinkel Pijnacker

Indien u in Pijnacker of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Pijnacker. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft een reis geboekt bij een reisorganisatie. Er zijn de afgelopen periode een paar financiële tegengeslagen geweest en cliënt heeft aangegeven de reis te willen annuleren. De reisorganisatie heeft cliënt bericht over de hoge annuleringskosten, cliënt heeft toen gemeld dat hij alsnog de reis wil maken. Even later krijgt cliënt een brief thuis met een aanmaning om de annuleringskosten te betalen.

Actie:

Cliënt heeft duidelijk gezegd de reis niet te willen annuleren nadat is gezegd dat de annuleringskosten zo hoog waren. Hij heeft nu het geld bij elkaar en wil gewoon op reis. De reis is niet rechtsgeldig geannuleerd. Wanneer het niet mogelijk is om dezelfde reis alsnog te regelen voor de reisorganisatie moet er een andere reis in hetzelfde kostenplaatje worden geregeld.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Pijnacker, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Pijnacker en omstreken.

Pijnacker-Nootdorp is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente ligt tussen de plaatsen Rotterdam en Den Haag. In de Gemeente is veel groen en glasbouw te vinden Er zijn ook verscheidende sportverenigingen te vinden, waaronder een korfbalvereniging, twee voetbalverenigingen, twee turnverenigingen en nog veel meer.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Pijnacker zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.