Rechtswinkel Zoetermeer

Indien u in Zoetermeer of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Zoetermeer. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft een geschil met de buurman. De buurman heeft zonder toestemming een staander en een legger tegen de garagemuur van cliënt geplaatst. De buurman heeft daarnaast ook 2 bomen zeer dicht op de erfgrens staan, een van de bomen verdringt zelfs de heg en schutting van cliënt. In de voortuin van de buurman staan ook vier kleine bomen te dicht op de erfgrens.

Actie:

Wij sommeren de buurman per brief om de bomen op de in de wet vastgelegde minimum afstand te plaatsen. De staander en legger zijn op de grond van cliënt geplaatst, de buurman dient deze te verwijderen.

Dit is een beschrijving van een consult op de pagina rechtswinkel Zoetermeer, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Zoetermeer en omstreken.

De stad Zoetermeer is ooit aangewezen als groeikern van Den Haag maar is ondertussen uitgegroeid tot een volledige stad van de provincie Zuid-Holland. In Zoetermeer is ook veel te doen zoals bijvoorbeeld in SnowWorld. De stad ligt in het groene hart dus er is veel natuur te vinden rondom de stad, waaronder het Westerpark.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Zoetermeer zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.