Rechtswinkel Hellevoetsluis

Indien u in Hellevoetsluis of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Hellevoetsluis. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte is hoogzwanger en haar contract wordt beëindigd. Ze krijgt een uitkering. Haar werkgever blijkt achteraf een te laag dagloon te hebben doorberekend. Cliënte heeft dit aangegeven bij haar werkgever, deze zegt echter dat het UWV een misrekening hebben gemaakt. Nu blijkt dat haar werkgever de laatste maanden het loon heeft verrekend en daardoor te weinig heeft uitbetaald.

Actie:

Wij berekenen de vordering die cliënt heeft op haar werkgever. Wij schrijven de werkgever aan met de eis de vordering aan cliënte te voldoen. De wettelijke verhoging en juridische kosten worden daarnaast ook verhaald op de werkgever.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Hellevoetsluis, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Hellevoetsluis en omstreken.

Hellevoetsluis, ook wel in de volksmond vaak Hellevoet genoemd, is een stad gelegen in Voorne-Putten. De stad telt bijna 40.000 inwoners en is aangewezen als groeikern. Er is verder een groot winkelcentrum te vinden en zes kleine jachthavens. Aan de architectuur van de oude binnenstad is goed te zien dat het vroeger een havenstad was.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Hellevoetsluis zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.