Rechtswinkel Rozenburg

Indien u in Rozenburg of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Rozenburg. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft een opdrachtnemer ingehuurd om een schutting in de tuin te plaatsen. De schutting was vrij duur daarom heeft cliënt er iemand voor ingeschakeld. De schutting is uiteindelijk scheef geplaatst en staat niet vast genoeg in de grond. Cliënt belt de opdrachtnemer en hij zegt vervolgens dat het aan de ongelijke grond ligt. Cliënt is het niet eens met dit argument en hij wil dat de schutting goed geplaatst wordt.

Actie:

Wij sommeren de opdrachtnemer om binnen een bepaalde termijn te herstellen. Wanneer hij deze afspraak niet nakomt zal de overeenkomst worden ontbonden. De juridische kosten worden op de opdrachtnemer verhaald.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Rozenburg, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Rozenburg en omstreken.

Rozenburg is één van de kleinste gemeentes van Nederland en bevindt zich in het botlek gebied en Europort. Er is ook veel chemische industrie te vinden rondom Rozenburg. Echter er is tevens genoeg groen te vinden rondom de stad. Er worden op dit moment flink bijgebouwd in de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Rozenburg zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.