Rechtswinkel Rockanje

Indien u in Rockanje of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Rockanje. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt is inmiddels met pensioen maar werkt soms nog wel als zelfstandige, hij geeft cursussen. Hij heeft een opdracht gehad om een cursus te geven. Hij krijgt opeens last van hartklachten en hij laat weten aan zijn opdrachtgever dat hij de cursus niet kan geven. Er is geen schriftelijke overeenkomst tussen de partijen. Cliënt krijgt opeens een brief van de opdrachtgever dat hij de kosten voor een vervanger moet betalen.

Actie:

Wij schrijven de opdrachtgever aan met de eis de vordering in te trekken. Cliënt kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de schade. Opdrachtgever hoeft de rekening voor client natuurlijk niet te betalen en cliënt heeft de opdrachtgever tijdig op de hoogte geteld van zijn afwezigheid. Er is derhalve geen schade.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Rockanje, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Rockanje en omstreken.

Rockanje is de zeer bekende badplaats in Westvoorne. Er bevinden zich ook vele campings in het dorp. Er zijn ook meerdere strandtenten te vinden en in de zomer is het strand zeer druk bezocht de door de wijde omgeving. Het is dorp met vooral laagbouw en vrijstaande bungalows.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Rockanje zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.