Rechtswinkel Oostvoorne

Indien u in Oostvoorne of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Oostvoorne. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft een conflict met zijn werkgever. Cliënt werkte als leidinggevende en kreeg een zware depressie. Hij zat vervolgens twee jaar in de ziektewet. Zijn werkgever heeft zijn loon na een tijd stopgezet omdat cliënt zijn re-integratie niet naar behoren zou uitvoeren. Cliënt heeft aangegeven dat hij de verplichtingen niet goed is nagekomen omdat hij hiervoor nog te ziek was. Cliënt schakelt onze hulp in.

Actie:

Wij beoordelen of de loonstop van cliënt rechtmatig is. Cliënt wilt nu graag stoppen bij zijn huidige werkgever. Wij zullen een voorstel doen om met wederzijds goedvinden uit elkaar te gaan. Het voorstel bevat onder meer een transitievergoeding en de vergoeding van de juridische kosten. Wanneer zijn werkgever niet akkoord gaat met het voorstel kan er voorgesteld worden om cliënt een langzamer re-integratietraject te geven.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Oostvoorne, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Oostvoorne en omstreken.

Oostvoorne is een populaire badplaats in de gemeente Westvoorne. Het is verder een forensenstad van de Maasvlakte. Er zijn verder genoeg bezienswaardigheden te vinden in de stad, waaronder de duinen en verscheidende musea. Er zijn in het dorp vele campings te vinden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Oostvoorne zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.