Rechtswinkel Simonshaven

Indien u in Simonshaven of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Simonshaven. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënten willen gaan verhuizen, de man heeft een beroerte gehad en een andere woning is noodzakelijk. De oude huurwoning dient te worden opgeleverd. Er is een inspectie gedaan, de verhuurder heeft op basis van het inspectierapport een bedrag gevorderd van cliënten. Wederpartij heeft de grond van de gemeente overgenomen een aantal jaar geleden. Er zijn in het huis een aantal verbouwingen gedaan die niet rechtmatig zijn volgens de wederpartij.

Actie:

Wij schrijven een brief naar de wederpartij waarin de conclusies van het rapport worden betwist. Cliënten zijn er van overtuigd dat de verbouwingen aan het huis rechtmatig zijn. Wanneer de wederpartij volhardend blijft in haar vordering zal in overleg met cliënten de volgende stap genomen worden.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Simonshaven, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Simonshaven en omstreken.

Simonshaven is een heel klein dorp in Voorne-Putten. Het meest opvallende van het dorp is de witte kerk. Er is verder een strandje te vinden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Simonshaven zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.