Rechtswinkel Spijkenisse

Indien u in Spijkenisse of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Spijkenisse. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënt werkt voor een transportbedrijf. Hij brengt bestellingen rond in een busje. Van zijn werkgever krijgt hij opeens de taak om iedere week een extra rit te doen, dit redt hij niet binnen zijn normale werkuren. Hij heeft meermaals bij zijn werkgever aangeven dat hij iedere week uren extra werkt. Zijn werkgever zegt steeds dat het wel goed komt maar een aantal maanden later is er nog steeds geen enkel extra uur uitbetaald. De extra rit is inmiddels wel geschrapt.

Actie:

Cliënt wil nog wel de extra uren die hij heeft gereden uitbetaald krijgen. Cliënt heeft al eerder extra gereden maar heeft dat toen maar voor lief genomen. Wij sturen de werkgever in dit geval, gezien de wens van cliënt, een digitaal bericht met de eis om cliënt zijn overuren uit te betalen. Daarnaast verzoeken wij ook om in de toekomst eerst goed te overleggen met de toewijzing van extra ritten.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina van de rechtswinkel Spijkenisse, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Spijkenisse en omstreken.

Gezien de inwoners in Spijkenisse is zij de 42e gemeente van Nederland en de derde plaats binnen de Stadsregio Rotterdam, ook wel bekend als het Rijnmond gebied. Spijkenisse ligt in de buurt van het Botlekgebied en Europoort.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Spijkenisse zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.