Rechtswinkel Zwartewaal

Indien u in Zwartewaal of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Zwartewaal. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënt heeft de afgelopen twee jaar in de ziektewet gezeten. Op dit moment zit hij in de WIA. Bij zijn vorige werkgever heeft hij niet al zijn vakantiedagen opgemaakt/uitbetaald gekregen.

Actie:

Wij schrijven de werkgever aan met de eis om het vakantiegeld alsnog uit te betalen. Daarnaast eisen we de juridische kosten en eventuele wettelijke verhogingen en rente. Cliënt heeft immers meermaals aangegeven recht te hebben op vakantiegeld en werkgever heeft hier niet op gereageerd.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina van de rechtswinkel Zwartewaal, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Zwartewaal en omstreken.

Zwartewaal is een klein dorp gelegen in de gemeente Brielle. Het is een dorp met een oude Haven en is omringt met weilanden. Voorts wordt het dorp gekenmerkt door de jaarlijks terugkerende Zwartewaalse kerstmarkt.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Zwartewaal zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.